Etixx – Quickstep má záujem o Sagana

zdroj: facebook.com/PeterSagan

Peter Sagan (:tcs:) určite nezabudne na nevydarenú jar a vyjadrenia Olega Tinkoffa o nespokojnosti s jeho výkonmi. Ruský magnát sa viackrát vyjadril, že za svoje peniaze dostáva málo muziky a pokiaľ nájde legálnu cestu, tak zredukuje Saganovi plat.

Športový web Tuttobici prišiel s informáciou, že o Sagana má eminentný záujem tím Etixx – Quickstep. Športový riaditeľ Patrick Lefevere je rozhodnutý získať 25-ročného Slováka a posilniť tak tím na jarné klasiky. Tomuto prestupu nahráva i zotrvanie pri značke Specialized, ktorá zásobuje oba spomínané tímy.

Petrov agent Giovanni Lombardi tieto špekulácie rezolútne odmieta a dodáva:

„O Petra je na trhu obrovský záujem. Som za to rád, ale jedna vec je istá. Kontrakt s tímom Tinkoff – Saxo rozhodne dodržíme.“

K aktuálnej forme a pohode v tíme na Tour de Suisse povedal:

„Vyzerá Peter nespokojne? Vyzerá, že trpí a tím ho nepodporuje? O Petra bol obrovský záujem a Oleg Tinkoff bol najrýchlejší. Pokiaľ sa nenájde dôvod k odchodu, tak Peter svoj záväzok dodrží.“

Prestupy medzi tímami World Tour su zakázané mimo interval 1 – 15.8. V lani v tomto období prestúpil Rohan Dennis do tímu :bmc:.

  

Mohlo by vás zaujímať