Aký dres zvoliť do horúcich dní

Po chladnom máji sa s príchodom júna oteplilo. Konečne sme sa dočkali letných teplôt oscilujúcich okolo 30 stupňov celzia. Ľudské telo sa vie dokonale adaptovať na rôzne klimatické podmienky. Výjazdy počas vysokých vonkajších teplôt mu však vedia dať poriadne zabrať. S nevhodne zvoleným oblečením vieme ale prirodzenú telesnú termoreguláciu zmariť. Preto je ideálne počas športového výkonu v horúcom počasí zvoliť ultraľahký a priedušný dres, ktorý zaručí maximálne pohodlie aj pri extrémne teplom počasí.

Pre jazdu na cestnom bicykli preto volíme obtiahnuté oblečenie z ľahkých materiálov. Pre telesnú aktivitu počas sparných dní je nutné voliť dresy so špeciálnym určením pre tento účel. Dnes je na trhu mnoho materiálov poskytujúcich vynikajúce termoregulačné vlastnosti. Tie ocenia nielen  výkonnostne orientovaní cyklisti, ale aj víkendoví jazdci, pre ktorých je pohodlie na prvom mieste.

bohatej ponuky PRO CYCLING vyberáme niekoľko dresov, vďaka ktorým váš výkon neutrpí ani počas horúceho leta. Pre aktívneho jazdca priam nutnosť.

Dotout Sonic

*Kliknutím na názov dresu budete presmerovaný do e-shopu

Dotout Sonic je mimoriadne ľahký, priedušný dres, ktorý kopíruje vašu postavu svojim super strečovým, aerodynamickým dizajnom. Dres s krátkym rukávom, ktorý predstavuje špičku z pohľadu použitých technológii aj dizajnu. Materiál Dot Hot X-Light Sensitive s rúrkovitou štruktúrou zaručuje absolútnu voľnosť pohybu a zároveň ochladzuje počas jazdy. Ideálne počas horúcich dní, vhodný až do +35 °C.

Nalini Bas Ergo

*Kliknutím na názov dresu budete presmerovaný do e-shopu

Dres z kolekcie Nalini Ergo Line určený predovšetkým na použitie v horúcich a vlhkých klimatických podmienkach. Celý dres je ušitý z elastickej sieťoviny vyrobenej z recyklovaného Polyesteru. Vďaka svojej vynikajúcej priedušnosti je dres vynikajúci aj na jazdenie vo vnútri na trenažéri. Vonku ho využijete až do +35 °C.

Bianchi Milano Tirano

*Kliknutím na názov dresu budete presmerovaný do e-shopu

Obzvlášť vzdušný dres určený do veľmi horúcich letných dní. Vďaka ľahkej, priedušnej sieťovine na prednom paneli a bokoch sa protivietor zmení na príjemný, ochladzujúci vánok. Aerodynamiku zlepšujúci pásikovaný materiál High Speed je použitý na pleciach a šiji.

Bianchi Milano Gordona / dámsky

*Kliknutím na názov dresu budete presmerovaný do e-shopu

Príťažlivý, ľahký cyklistický dres navrhnutý špeciálne pre dámy. Priedušné mikrovlákno Full Moon, sieťovinové rukávy a úzky strih oslovia všetky výkonnostne orientované cyklistky. Dres Gordona má vsadené sieťovinové rukávy s elastickými lemami. Ideál pre pohodlie do horúcich dní.

Bohatú ponuku mnohých svetových značiek oblečenia, doplnkov a bicyklov nájdete na www.procycling.sk.

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár