Álvaro Hodeg prežil hororový pád, koniec sezóny strávil pod skalpelom

Álvaro Hodeg

zdroj: twitter.com/alvaro_hodeg

Álvaro Hodeg (:dqt:) prežil jeden z najhorších dní vo svojej kariére. V poslednom kilometri pretekov Tour de l’Eurométropole nepríjemne spadol a okamžite bol odvezený do nemocnice, kde sa podrobil operácii. Doktori potvrdili, že si 23-ročný cyklista zlomil predlaktie, rebrá a kľúčnu kosť. Kolumbijčan vstupoval do pretekov ako favorit, keďže ovládol nedávne Münsterland Giro. V záverečnej zákrute bol v dobrej pozícii, no pedálou sa zachytil o bariéru a krkolomne dopadol. Podujatie napokon ovládol Piet Allegaert (Sport Vlaanderen-Baloise), ktorý zdolal tímového kolegu Hodega – Floriana Sénéchala (:dqt:).

Hororový pád Hodega

Hodeg po operácii na Instagrame napísal:

„Ďakujem veľmi pekne za krásne priania, mám iba pár vecí zlomených. Viac ma trápi, že takto končím sezónu, hlavne, keď bolo niekoľko príležitostí na víťazstvo. Vďaka Bohu sa nič vážne nestalo, niekoľko dní poležím v nemocnici a dám si Snickers.“

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Mil gracias de corazón a todos por sus lindos deseos❤️, solo tengo unas cuantas cositas rotas pero todo R . Lo que más me duele es terminar mi temporada de esta forma y más cuando quedaban carreras por ganar. agradecer a Diosito que no fue nada peor y por unos días más voy a tener que comer unos cuantos snickers ? ? porque en estos hospitales no dan nada de fundamento ? Thank you so much for all your beautiful wishes, I only have a few little things broken , but all it’s ok What hurts me most is to finish my season in this way and more when there were few more opportunities to win. thank God that it was nothing worse and for a few days I will be eating some snickers ? ? because in these hospitals they give nothing of Fish ? ?

Príspevok, ktorý zdieľa Alvaro Hodeg Chagui (@alvarohodegchagui),

 

Zdroj: instagram.com, twitter.com, deceuninck-quickstep.com

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár