Bianchi 2021 – Čierna je nová celeste

Bianchi

Keď sa povie Bianchi, väčšine priaznivcov značky sa automaticky vybaví bicykel v charakteristickej „celeste“ resp. „Bianchi“ farbe. Každoročne sa však popri celeste farbe objavujú v ponuke aj modely v čiernej farebnej kombinácii. Bianchi sleduje a udáva moderné trendy vo funkčnom a estetickom dizajne. Tak ako z funkčnej stránky smeruje budúcnosť k bicyklom na kotúčových brzdách, z dizajnovej k minimalizmu.

Práve preto do sezóny 2021 prichádza Bianchi s nadčasovou elegantnou čierno – čiernou „black on black“ farebnou kombináciou, a to naprieč celým modelovým spektrom. Nadväzujúc na úspech celočierneho Bianchi Oltre XR3 predstaveného v roku 2020.

Bianchi Black

Bianchi je „BLACK ON BLACK“

Luxusné prevedenie v čierno – čiernej farbe sa rozširuje na celú škálu modelov v portfóliu a dostáva sa od závodných vlajkových lodí Specialissima a Oltre XR4 až po vstupný model značky s karbónovým rámom Sprint.

Specialissima disc

Nový karbónový rám pre diskové brzdy, ktorý Bianchi do sezóny 2021 prepracoval s ohľadom na všestrannosť, váži iba 750 g (lakované, veľkosť 55). Zároveň je excelentne tuhý a poskytuje vynikajúci prenos sily na cestu.

Specialissima disc

Aero výhodu a čistý dizajn podčiarkuje plne vnútrom vedená kabeláž vďaka systému ACR. Nadväzujúc na dedičstvo Bianchi, klasickú celeste dopĺňa kombinácia v ultraľahkej čiernej farbe, ktorá bola vytvorená špeciálne pre WorldTour s dodatočným znížením hmotnosti o 80 g.

Nová Specialissima je navrhnutá s cieľom, aby vznikol čo najuniverzálnejší bicykel jazdcom UCI WorldTour. Či to znamená letieť do stúpania alebo dominovať na rovine, nová Specialissima je riešením.

Bianchi Specialissima disc môžete kúpiť tu: https://www.bianchi.sk/cestne/specialissima-disc/

Oltre XR4 Disc

Bianchi Oltre XR4 disc nie je iba diskovou verziou už známeho Oltre XR4, ide o kompletne nový rám navrhnutý vyslovene pre diskové brzdy.

Oltre XR4 Disc

Čierna farba podčiarkuje a zvýrazňuje nádherné línie a aero dizajn, ktorý umožňuje priniesť špičkový zážitok z jazdy pri vysokých rýchlostiach. Testovaný a vyvíjaný v spolupráci s najlepšími profesionálnymi World Tour jazdcami.

Zmena hlavovej partie rámu má za následok možnosť použiť aerodynamické, kompletne integrované riadidlá Vision Metron 5D, v ktorých prechádzajú brzdové hadice vnútrom predstavca priamo do rámu. Samotný rám vo veľkosti 55 váži iba 990 gramov. Má pevné osy a možnosť použitia brzdových kotúčov v priemeroch 140 až 160 mm.

Bianchi Oltre XR4 môžete kúpiť tu: https://www.bianchi.sk/cestne/oltre-xr4-disc/

Bianchi Infinito XE

Bianchi Infinito XE je endurance model, ktorého nová generácia sa okamžite sa stala bestsellerom.

Obľúbia si ho všetci grandfondo jazdci dbajúci nielen na výkon a pohodlie, ale aj dizajn.

Bianchi Infinito XE

Geometria modelu Infinito XE je totožná s top modelom Infinito CV, ktorý naviac disponuje patentovanou technológiou CounterVail tlmiacou vibrácie.

Samotný karbónový rám váži iba 1100 gramov . Model Infinito XE je skonštruovaný výhradne pre kotúčové brzdy s uchytením štandardu „flat mount“ a pevnými oskami, vďaka čomu ponúka možnosť použiť plášte až do šírky 32 mm.

Vnútorné vedenie kabeláže, špeciálny integrovaný predstavec a sedlovka z hliníkovej zliatiny boli vyvinuté pre maximálne efektívny a integrovaný vzhľad a funkčnosť. Rôzne dĺžky zadnej stavby pri rôznych veľkostiach rámu znamenajú, že bicykel sa chová rovnako bez ohľadu na to, ktorú zo siedmych vyrábaných veľkostí si vyberiete.

Bianchi Infinito XE môžete kúpiť tu: https://www.bianchi.sk/cestne/infinito-xe/

Bianchi Aria Disc

Bianchi Aria Disc s hydraulickými kotúčovými brzdami a s priechodnosťou pre plášte až do šírky 28 mm ponúka vyvážený rýchly pretekársky aero bicykel.

Bianchi Aria Disc

Bežná cesta, rovinky a zjazdy – Aria Disc predstavuje všestranný bicykel, vhodný na triatlon, ako aj pre všetkých jazdcov s pretekárskym duchom.

Vďaka tuhému rámu prenesie vašu energiu smerom vpred a zároveň perfektne drží stopu.

Bianchi Aria Disc môžete kúpiť tu: https://www.bianchi.sk/cestne/aria-disc/

Bianchi Sprint Disc

Bianchi Sprint Disc je karbónový pretekársky bicykel bez kompromisov. Renomovaný model začal brázdiť cesty už v sedemdesiatych rokoch minulého storočia – dnes ožíva v novej verzii.

Bianchi Sprint Disc

Dizajn Sprintu tvorí prepracovanú kombináciu elegancie, čistých línií a racionálneho, agresívneho charakteru. Karbónový monokokový rám je skonštruovaný s pretekársko-špecifickou geometriou, ktorá poskytuje agresívnu platformu pre všetky typy jazdcov.

Rám Sprintu je kompatibilný s plášťami so šírkou až do 32 mm. Vďaka širším plášťom sa zvyšuje komfort jazdy a priľnavosť s minimálnym vplyvom na efektivitu pedálovania alebo rýchlosť.

Reťazové vzpery, nohy vidlice, či hornú a dolnú rámovú trubku zdobí decentná opakujúca sa grafika loga Bianchi.

Bianchi Sprint Disc môžete kúpiť tu: https://www.bianchi.sk/cestne/sprint-disc/

Chcete vedieť viac? Pridajte sa s nami do rodiny Bianchi, staňte sa súčasťou nášho peletónu a zostaňte s nami v kontakte prostredníctvom sociálnych sietí:

Facebook – https://www.facebook.com/bianchibicykle

Instagram – https://www.instagram.com/bianchi_svk/

Pre viac info neváhajte kontaktovať info@bianchi.sk

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár