Cyklokemp Španielsko: V máji pod taktovkou Paula Kneppersa

Girona Pro Sport, kemp v Girone

zdroj: gironaprosport.com

GironaProSport organizuje v máji cyklokemp pre rekreačných cyklistov ale aj semi-profesionálov. Bude zameraný hlavne na stúpania, aby vás pripravil čo najlepšie pre novú sezónu. Bude sa konať priamo v Mekke cyklistiky – katalánskej Girone. Kemp bude mať trvanie 7 dní, dátum konania je 17.5 – 24.5.2021. Povedie ho bývalý holandský profesionálny cyklista Paul Kneppers. Ten svoje najlepšie roky prežil v tíme Caja Rural.

Účastníci budú rozdelení do niekoľkých skupín podľa ich výkonnostnej úrovne. Tréningy budú prebiehať dopoludnia. Popoludní bude voľný program na lepšie spoznanie tejto cyklistickej destinácie, kde žije a trénuje viac ako 200 profesionálov. V tejto nádhernej oblasti Španielska vám nesmie ujsť návšteva vinných pivníc, výlet na pobrežie Costa Bravy, prehliadka historickej Girony či relax v miestnych románskych kúpeľoch. Nezabudnite na posedenie v lokálnych kaviarňach ktoré vedú bývalí cyklisti.

Cyklokemp Španielsko

Účastníci kempu si môžu priniesť svoj bicykel, ale si ho aj prenajať u organizátora. Cena cyklokempu je 425 EUR (zahŕňa ubytovanie, raňajky a tréningy), v prípade nemožnosti vycestovať kvôli reštrikciám spojenými s Covidom sa bude účastnícky poplatok 100 % refundovať.

Girona pro sport, kemp Girona, Španielsko

Girona sa nachádza 100 kilometrov severne od Barcelony, 40 km od mora (Costa Brava) a 60 km od francúzskej hranice. Doporučený spôsob prepravy je letecky Viedeň – Barcelona, aktuálne ceny leteniek začínajú od 40 EUR, autom je to 1 700 kilometrov z Bratislavy. Ak potrebujete prísť alebo odísť skôr, pomoc s transferom alebo rezerváciou letenky, alebo inú asistenciu, obráťte sa na organizátorov z GironaProSport.

Všetky potrebné informácie o kempe na tejto stránke GironaProSport.

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár