Cykloturistika v Španielsku – GironaProSport

GironaProSport.com

zdroj: GironaProSport.com

Hľadáte miesto kde budete môcť stráviť aktívnu dovolenku? Láka vás cykloturistika v Španielsku? Chceli by ste si v rámci oddychu zatrénovať na bicykli, ísť behať alebo vyraziť s deťmi k vode či do hôr? Tak potom je Girona to pravé miesto pre vás.

Aktívna dovolenka

Na výber máte cyklozájazdy s rôznou úrovňou obtiažnosti. Na cestnom či horskom bicykli môžete spoznávať tie najkrajšie miesta v Španielsku ako sú Girona, Costa Brava či Pyreneje.

Na svoje si prídu i bežci alebo turisti. Ak sa túžite prebehnúť popri pobreží stredozemného mora a vychutnať si východ slnka nad tyrkysovým morom, tak tieto zájazdy sú ako stvorené pre vás. Beh, cykloturistika, turistika a veľa iných možností – každý si nájde niečo pre seba.

TIP  Všetky zájazdy pre vašu aktívnu dovolenku

Cyklokempy pre amatérov i profesionálov

Pre profesionálne i amatérske cyklistické tímy sú tu pripravené pravidelné cyklokempy. GironaProSport je členom patronátu športovej turistiky Costa Brava Girona (združuje 60 organizácii, vďaka ktorým prebiehajú všetky tréningové kempy v Španielsku na veľmi vysokej úrovni).

Pokiaľ hľadáte ideálne tréningové podmienky, kvalitné ubytovacie a stravovacie služby, Girona je miesto ako stvorené pre vás.

Len pre zaujímavosť, pripravujú sa tu tie najlepšie cyklistické tímy sveta, ako sú EF Education–Nippo ( predtým Cannondale-Garmin), Mitchelton-ScottIsrael Cycling Academy alebo ženský UCI pro-team Massi Tactic.

TIP  Všetko o cyklokempoch od GironaProSport

Cykloturistika v Španielsku

Girona je považovaná za jedno z najkrajších miest v celom Španielsku. Je to malé stredoveké mesto na severe Katalánska a zároveň je hlavným mestom provincie Girona. Mesto je turistami veľmi vyhľadávané a to nielen pre svoju architektúru a pamiatky, ale aj okolitú prírodu.

Oblasť Girony ponúka rozmanitý terén. Priamo od pláže stredozemného mora si môžete vybehnúť do hôr. Turisti sa pochvaľujú aj skvelú stredomorskú kuchyňu či pokojnú atmosféru v nádhernom prostredí.

gironaprosport
Zdroj: GironaProSport.com

Girona je sídlom profesionálnych cyklistov

Práve v Girone sa pripravuje veľa profesionálnych cyklistov, ktorí tu majú ideálne podmienky na tréning. Vďaka vhodnej klíme tu môžu trénovať po celý rok a to aj v zimných mesiacoch. Nachádzajú sa tu veľmi dobré cesty, ktoré ponúkajú cyklistom dlhé rovinky popri pobreží či ostré zákruty v kopcoch.

V Girone býval napríklad Lance Armstrong. Dnes tu pôsobí viac ako 300 profesionálnych cyklistov, triatlonistov i bežcov. Žijú tu športovci ako Daniel Martin,  David Millar, Christian Meier, Rory Sutherland či jeden z najlepších triatlonistov na svete Jan Frodeno.

GironaProSport reprezentuje značku TACTIC

Okrem iného, GironaProSport reprezentuje značku športového cyklistického oblečenia TACTIC na slovenskom a českom trhu. Toto cyklistické oblečenie je manuálne vyrábané priamo v Girone a oblieka množstvo profesionálnych cyklistov.

TIP  Všetko o značke TACTIC

Pri výrobe oblečenie je kladený dôraz najmä na kvalitu. I preto sa značka TACTIC pravidelne účastňuje na cyklistických tréningoch, aby vedeli oblečenie dokonale prispôsobiť priamo pre potreby športovcov. Na Slovensku a Česku ide o novú značku.

Ak máte záujem byť partnerom B2B pre značku TACTIC na Slovensku alebo v Čechách, alebo ste športový klub/trénerská asociácia a chce zorganizovať Váš tréningový kemp v Girone, môžete kontaktovať GironaProSport .

  

Mohlo by vás zaujímať

2 responses to “Cykloturistika v Španielsku – GironaProSport

  1. Vycestovať sa dá, momentálne trénujú v Španielsku aj nejaké české profi tímy, ale samozrejme teraz sa do Španielska na cyklistiku hobby cyklistom cestovať neodporúča, radšej počkať kým sa situácia zlepší.

Pridaj komentár