Emanuel Buchmann v BORE až do roku 2024

Emanuel Buchmann

zdroj: https://twitter.com/cyclingweekly/status/1154323158763298816/photo/1

Bora – hansgrohe si poistila nemeckého lídra až do roku 2024. Reč je o majiteľovi 4 profesionálnych víťazstiev a rodákovi z Ravensburgu Emanuelovi Buchmannovi. Jeho doposiaľ najlepším výsledkom v profesionálnej kariére je určite 4 miesto na Tour de France 2019. Odvtedy však výsledkami neoslňuje a práve preto na nadchádzajúcom Gire nemôžeme od neho veľa očakávať. Emanuel Buchmann však môže milo prekvapiť. Napriek tomu však manažér nemeckej stajne Ralph Denk vidí v tomto mladom Nemcovi nádej a potenciálneho víťaza grandtour. Najmä ak sa jedná o jazdca s germánskymi koreňmi.

Čo na to samotný Emanuel Buchmann?

Som šťastný, že budeme môcť spolu byť najmenej 10 rokov. Ale vážne,  pre mňa BORA – hansgrohe je stále perfektný tím. Minulý rok bol celkom iný pre mňa v ťažkých časoch a aj v dobrých časoch. To sa stáva rozpoznateľné, keď sa partnerstvo harmonizuje. Podpora, ktorú som dostal, mi ukázala, že som v správnom tíme. Čo Ralph Denk a Dan Lorang urobili pred Tour, bolo skvelé, aj keď to neviedlo k úspechu. Cítim sa veľmi pohodlne a stále máme jeden veľký spoločný cieľ – pódium Tour de France, na ktorom teraz budeme pracovať. Taktiež by som sa chcel poďakovať Willimu Bruckbauerovi (majiteľ Bory – hangrohe) za jeho súhlas a vášeň, ktorú prináša do tímu. On a Ralph Denk ma podporovali niekoľko rokov a je dobré, že i naďalej vieme spolupracovať na dosahovaní našich cieľov. 

Obrázok
https://twitter.com/BORAhansgrohe/status/1389489738470539265/photo/1

Ralph Denk to vidí rovnako:

Emanuel bol súčasťou nášho tímu od roku 2015. Zlepšoval sa z roka na rok, je puntičkársky pracant. Minulý rok sme zažili prekážku, ale to nás pripravuje k tomu, aby sme boli silnejší. Myslím si, že Emove najlepšie roky sú stále pred ním a som si istý, že to môže dokázať na Gire. Dúfam, že budúcoročná trať Tour de France bude sedieť jeho schopnostiam trošku viac. Potom sa zameriame na pódium opäť.

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár