Eschborn – Frankfurt 2022: Sam Bennett sa dočkal

zdroj: twitter.com/BORAhansgrohe

Preteky Eschborn – Frankfurt 2022 skončili dominantným víťazstvom Sama Bennetta (BOH). Skúsený Ír si tak pripísal prvé tohtoročné prvenstvo. V samotnom závere bol najsilnejší a s prehľadom porazil konkurentov.

Profil Eschborn – Frankfurt 2022

Štart Eschborn – Frankfurt 2022

Priebeh

Do úniku sa dnes dostala pätica jazdcov. V skupine boli Daan Hoole (:tfr:), Johan Meens (Bingoal Pauwels Sauces WB), Juan Antonio López-Cózar (Burgos-BH), Pierre Rolland (B&B Hotels – KTM) a Jens Reynders (Sport Vlaanderen – Baloise). Náskok spomínanej päťky však neprekročil 5 minút. Šprintérske tímy držali únik na dostrel.


V polovici pretekov náskok klesol výrazne, 60 kilometrov pred cieľom to nebola už ani minúta. O tridsať kilometrov neskôr bolo dobrodružstvo na konci a k slovu sa dostali šprintérske tímy. Na cieľovej rovinke mali najlepšiu pozíciu jazdci Bory. Dany Van Poppel (BOH) fantasticky rozbehol Samovi Bennettovi (BOH) a Ír dokonal skvelú robotu Holanďana. Bennett sa tak dočkal prvého víťazstva v tejto sezóne.

Záverečný kilometer Eschborn – Frankfurt 2022

Výsledky Eschborn – Frankfurt 2022

  

Mohlo by vás zaujímať

Komentáre

  1. No nemal tam nikoho z TOP sprinterov tak uz by si jeden vyprosil aby to vyhral :). Ano a Gaviria minimalne posledne roky sa neda povazovat za TOP spurtera uz tak ako ani Kristof a ani Bauhaus minimlane tuto sezonu ako si rychlost len hlada. Su to vsetko spurteri Saganovej urovne ked ak by bol v poriadku teda.

Pridaj komentár