Gruppetto cyklovýzva 2021

Gruppetto Cyklovýzva

GRUPPETTO Bratislava Cycling Team si pre Teba pripravil podujatie „Gruppetto cyklovýzva 2021“. A PRO CYCLING, ako hlavný partner podujatia, ťa touto cestou pozýva do spoločného virtuálneho peletónu. Každý správny cyklista vie, čo je to gruppetto v pelotóne – skupina jazdcov, ktorí sa potrebujú dostať do cieľa, ale nemajú ambíciu na prvé miesta (napr. šprintéri v horských etapách). Tým, že nebojujú o prvé priečky, vládne v gruppette priateľská a pohodová atmosféra. A o to isté nám ide aj počas našej výzvy.

O čo presne ide?

Čaká na Teba 6 rôznych etáp počas 6 mesiacov v okolí Bratislavy. Etapy sa budú postupne predstavovať – tak, aby sme splnili aktuálne nariadenia. Trasy budú rôznej dĺžky (najviac však cca 100km), ako aj s rôznym profilom – či už rovina na hrádzi v apríli na rozohriatie sa, alebo aj známe Bratislavské horské klasiky ako Biely Kríž. Je už iba čisto na Tebe, či zoberieš so sebou partiu a výjazd si poriadne užiješ, alebo pôjdeš sám so záluskom na prvé priečky.

Ako to funguje

Pri registrácii dostaneš link na stiahnutie sprievodnej aplikácie, slúžiacej na meranie jázd. Na každej trati budú rozmiestnené QR kódy, ktoré je potrebné naskenovať do aplikácie v telefóne. Na našich stránkach nájdeš fotografie jednotlivých miest, aby si neblúdil. Vyberať sa budú miesta, ktoré sú pri trati a jasne viditeľné.

Zvládnem trasy sám?

Si začínajúci cyklista a netrúfaš si na trasu sám? Nevadí, gruppetto ťa potiahne. Ak nám to opatrenia dovolia, všetky trasy si prejdeme aj spoločne ako skupina. Veríme, že leto sa bude niesť v podobnom duchu ako bolo v gruppette zvykom v minulosti a strávime spoločne víkendy na dvoch kolesách.

Trate si môžeš rozdeliť a absolvovať po mesiacoch postupne ako budú zverejnené, alebo dať ich rovno všetky naraz. Vôbec preto neprekáža, ak nie si priamo z Bratislavy, práve naopak. Budeš mať skvelú zámienku spraviť si poznávací cyklovýlet v okolí hlavného mesta.

Navyše, na každého účastníka čaká medaila, ktorú získaš za absolvovanie všetkých tratí a možnosť získať zaujímavé ceny v tombole.

Viac informácií a možnosť registrácie na cyklovýzvu 2021 nájdeš na stránke: www.gruppetto-bratislava.com/vyzva-2021/

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár