Michael Matthews a jeho Bianchi Oltre XR4 pre Tour de France 2021

bianchi sk Michael Matthews

zdroj: bianchi.sk

Unikátna verzia Bianchi Oltre XR4 v nevýdanom finiši priniesla austrálskemu jazdcovi tímu BikeExchange ovocie už na premiérovej etape Tour de France. Unikátny a jedinečný ručne maľovaný rám navrhla závodná divízia Bianchi Reparto Corse. Jeho súčasťou sú dúhové farby na hlavnom logu Bianchi a Michaelove logo a odkaz v laku.

Bianchi Reparto Corse

Vďaka svojmu dedičstvu inovácií a inšpirácie sa Bianchi Reparto Corse stal cenným spojencom najväčších cyklistických šampiónov. Ako prvá spoločnosť na svete, ktorá vytvorila závodnú divíziu, vložilo Bianchi do modelu Oltre XR4 rovnakú vášeň, vedomosti a skúsenosti, aké sa nesú odkazom Reparto Corse. Závodný špeciál Oltre XR4 poskytuje Austrálčanovi perfektný nástroj na dosiahnutie víťazstva v najznámejších svetových cyklistických pretekoch.

Bianchi a Michael Mattews

Tento bicykel symbolizuje pre Matthewsa návrat do Bianchi, keďže v roku 2010 zvíťazil na majstrovstvách sveta UCI do 23 rokov práve na bicykli značky Bianchi. „Moje Oltre XR4 je krásne, vďaka ručnému lakovaniu priamo v Taliansku. Pre spôsob, ako jazdím a na akých etapách sa mi darí, mi tento bicykel poskytuje úplne všetko: je superaero a rýchlo šprintuje. Je to model od Reparto Corse, takže viem, že mi umožní podať najlepší výkon, aký môže profesionálny jazdec požadovať. Rám je vynikajúco tvarovaný, štíhly, všetko je skryté a integrované a je jednoducho nádherné,“ uviedol Matthews.

Bianchi OLTRE XR4

Základná farebná schéma vychádza z dizajnu bicyklov tímu BikeExchange. Matthewsove Oltre XR4 je zvýraznené dúhovým prechodom, ktorý je umiestnený na logu Bianchi, na spodnej rámovej trubke a na logu Oltre XR4 pozdĺž hornej trubky. Ide o ručnú prácu remeselníkov továrne Bianchi, ktorí zhotovujú aj unikátne dizajny, vytvorené prostredníctvom programu Tavolozza pre zákazníkov značky po celom svete. Celeste, šedá, zelená, ružová a fialová farba, ktoré sú prítomné na bicykli, vždy ukážu inak, vďaka svetlu dopadajúcemu na rám.

Čierny nápis „Believe“ vyniká na hornej rámovej trubke. Matthews hovorí: „Páči sa mi tento slogan, pretože je dôležité bojovať a veriť si v športe, ktorý je fyzicky a psychicky náročný. V pretekoch, kde zažijete ťažké chvíle, môže mať aj malý slogan veľký význam. Musím si veriť, že dokážem tvrdo bojovať a splniť si tak svoje sny,“.

Michaelovi Matthewsovi a celému tímu BikeExchange držíme palce. Spravte si radosť aj vy a doprajte si svoj závodný špeciál. O dostupnosti Oltre XR4 a iných modelov Bianchi sa informujte na info@bianchi.sk.
Skladovú dostupnosť zistíte na www.bianchi.sk

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár