Na Bianchi bude jazdiť Mitchelton, bicykle menia aj Jumbo-Visma a Sunweb

zdroj: twitter.com/CyclingBoomer

Dnes boli ohlásené tri výmeny hlavných dodávateľov bicyklov pre tri World Tour tímy. Na značke Bianchi bude ďalšie roky jazdiť tím Mitchelton-Scott. Tento austrálsky tím je pod hlavičkou GreenEDGE a zmení svoj názov.

Firma Scott bude dodávať bicykle Team Sunweb. Z toho sa presúva sponzor Cervélo na Team Jumbo-Visma.

Všetky tímy majú aj ženské verzie, ktoré budú pretekať na rovnakých bicykloch. Práve dnes bola ohlásená nová zostava ženského celku Jumbo-Visma, za ktorú bude jazdiť legenda športu Marianne Vos.

Riaditeľ Bianchi Fabrizio Scalzotto:

„Sme nadšení z oznámenia novej spolupráce s GreenEDGE Cycling, ktorý je ideálnym tímom pre nás, ktorý chce stále rásť na všetkých kontinentoch. Taktiež by sme chceli pokračovať vo vývoji našich bicyklov. Sme vďační tímu Jumbo-Visma za dokončenie nášho projektu počas úspešných siedmich rokov, kde sme sa spolu stali špičkou World Tour cyklistiky,“ povedal podľa tlačovej správy spoločnosti,

Gerry Ryan, majiteľ GreenEDGE Cycling:

„Ako sa blížime do desiatej sezóny na najvyššom leveli cyklistike, sme nadšení zo spolupráce s Bianchi, overenou značkou s hlbokou históriou. Videli sme neskutočné úspechy jazdcov jazdiacich na Bianchi a aj tí náš inšpirujú do budúcnosti. Ďakujeme Scott za ich podporu počas našej cesty,“ povedal riaditeľ austrálskeho tímu.

Najväčšie hviezdy tímu Mitchelton-Scott sú Simon Yates a staronová posila Michael Matthews. Tí budú jazdiť na bicykloch s ikonickou farbou celeste, ktorá je znakom tejto 130-ročnej firmy. Oltre XR4  je cestný aero-model a Aquila je časovkársky špeciál. Modely Specialissima sú ľahkou cestnou možnosťou.

Ďalšie bicykle značky Bianchi nájdete na stránkach nášho inzertného partnera bianchi.sk.

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár