Novinky zo sociálnych sietí: Sagan oddychuje pri zjazde, cyklisti našli svojich slávnych dvojníkov

Magazín

zdroj: twitter.com/Peter_SagFan

Po týždni sa opäť pozeráme na sociálne siete, ktoré nielen profesionálnym cyklistom odľahčujú neustály život pod tlakom.

Peter Sagan na MTB

Slovák si po pretekoch v Hamburgu skočil do USA, kde si v Utahu našiel čas aj na svoju prvú cyklistickú disciplínu v živote – MTB. Na horskom bicykli si prešiel pár trailov, na výber mal „ťažký“ a „ťažší“a ťažší, no a asi vieme, čo si Peter vybral. Video zo zjazdu neskôr publikoval na svojom účte.

zdroj: twitter.com/SwaganP

Video zjazdu:

Lachlan Morton opäť vynecháva cesty

Cyklisti tímu EF Education First majú tzv. „alternatívny kalendár“, kde nepretekajú len na ceste vo World Tour, ale skúšajú aj rôzne výjazdy a výzvy na grevelových alebo horských bicykloch. Najnovšie sa Lachlan Morton, nedávny víťaz etapy na Tour of Utah, vydal na 500-míľovú (800 km) cestu po Colorado Trail. Vo videu vysvetľuje, čo si zabalil a čo ho čaká na bike-packingu z Duranga do Denveru po nespevnených poľných cestách.

Cyklisti hľadajú svojho celebritného dvojníka

Po víťazstve Ángela Madraza v piatej etape Vuelty sa na Twitterovom účte moderátorky Eurosportu Orly Chennaoui začali objavovať príspevky, ktoré pokračujú v jej nastolenom trende. Madrazo sa podľa nej podobá na fiktívnu postavu Fogella z komédie Superbad stvárnenú Christopherom Mintz-Plassem.

zdroj: twitter.com/lavuelta

Reakcie na tento žart nenechali dlho čakať a v nasledujúcom dni Twitter zaplavili návrhy na podobnosť cyklistu so známou osobnosťou. Ponúkame vám tie najlepšie z nich.

Peter Sagan – Cheney Hawkes

Sonny Colbrelli – Ben Affleck

Gwendoline Christie – Michael Valgren

zdroj: twitter.com/MichaelValgren

Joaquim Rodriguez – Clint Eastwood

zdroj: twitter.com/Trudgin

Alejandro Valverde – Lee Van Cleef

zdroj: twitter.com/Trudgin

Davide Ballerini – Ryan Reynolds

 Mick Jagger – Rigoberto Urán

Sam Oomen – Dash Parr

Stefán Karl Stefánsson – Tom Dumoulin

 Chris Cornell – Lachlan Morton

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár