Preview: Nová jednodňovka v Nemecku i so Saganom

Eschborn - Frankfurt
Roubaix

zdroj: twitter.com/paris_roubaix

Už tento pondelok je na programe nová jednodňovka v Nemecku Rund um den Finanzplatz Eschborn – Frankfurt. Tento podnik sa dostal na konci minulej sezóny do kalendára World Tour. Na jazdcov čaká 215,7 kilometrov, kde na nich bude čakať 8 stúpaní. Začíname v mestečku Eschborn, ktoré patrí do regiónu Darmstadt. Žije v ňom iba niečo málo vyše 20 tisíc obyvateľov. Finišujeme vo Frankfurte, kde svoj život žije 732 tisíc ľudí. Medzi najväčších favoritov radíme domácich Nemcov Marcela Kittela (:eqs:), André Greipela (:lts:) a Johna Degenkolba (:tfr:). Do bojov o titul bude chcieť určite niečo povedať Peter Sagan (BOH). Ten počas ardenských klasík oddychoval. Zabudnúť nesmieme ani na Michaela Matthewsa (:sun:), ktorý sa v dobrom svetle ukázal nedávnych pretekoch.

Slováci

Na pretekoch Rund um den Finanzplatz Eschborn – Frankfurt sa predstavia dohromady dvaja Slováci. Erik Baška (BOH) bude pomáhať Tourminátorovi k čo najlepšiemu výsledku.

Ďalší favoriti

Veľmi silnú zostavu do boja posiela Quick-Step. Ten zastupujú mená ako Vakoč, Gavíria či Sabatini. Do bojov o titul bude chcieť prehovoriť i tím Lotto Soudal. Ten budú zastupovať De Bie, Hansen či Sieberg. Vo farbách BMC sa predstavia Drucker a Diller. AG2R svoj tím postavil na Bakelantsovi a Naesenovi. Za Katushu uvidíme taktiež silnú dvojicu KristoffMartin.

Trasa

 

 




Profil

 




zdroj: eschborn-frankfurt.de

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár