Sága menom Rohan Dennis je na konci

Prestupy

Rohan Dennis si konečne našiel nový tím. S informáciou prišli miestne noviny Austrálčan ukončil spoluprácu s Bahrain-Merida počas Tour de France. Nezhody s vedením vyvrcholili v najnevhodnejší moment. Od tej doby bol spojovaný s tímami CCC či Movistar. Napokon ale podľa denníka Advertiser zakotví v tíme Ineos. Svetový šampión v časovke doplní hviezdy ako Bernal, Thomas, Froome či víťaza Gira Richarda Carapaza. Jeho rola zatiaľ nie je jasná, keďže len ťažko pri tejto zostave robiť lídra na pretekoch.

Austrálčan je však univerzál čo dokázal tento rok na pretekoch okolo Švajčarska, kde obsadil celkové druhé miesto. Výbornú časovku vie doplniť i skvelým výkonom v horách a môže sa tak stať jedným z najlepších domestikov vôbec. Jeho priorita však ostáva Olympiáda v Tokiu, kde bude chcieť získať medailu. To sa mu nepodarilo v Riu, kde ho zradili technické problémy. Tento rok si podmanil svetový šampionát, keď sa celé dva mesiace pripravoval iba na tento vrchol, keďže už nemal tím a preteky, kde by súťažil.

Pre Advertiser povedal:

„Niekedy nemám úplne ideálnu prípravu, no je dobré vedieť, že i napriek tomu viem získať výsledok. Ľudia hovoria, že musím na Grand Tour, potom Olympiáda. Presný recept ale neexistuje. Nemusím na Tour de France a následne do Tokia, možno to urobím inak. Uvidíme.“

 

Zdroj: adelaidenow.com.au

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár