Špeciálne dresy tímu DSM s technológiou Dyneema. Vďaka Nalini teraz dostupné pre každého

Aj v roku 2023 Nalini pokračuje v spolupráci s tímom DSM s cieľom vyrábať a ďalej posúvať vývoj konceptu vysokovýkonného pretekárskeho oblečenia. Holandský tím UCI World Tour sa oblieka do špeciálneho setu ochranného oblečenia, ktorý je teraz dostupný vďaka spoločnosti PRO CYCLING, výhradnému dovozcovi značky Nalini, už aj na Slovensku!

Z laboratórií Castel d’Ario bola v rekordnom čase vyvinutá nová aerodynamická verzia profi dresu s integrovanými ochrannými vláknami. Ide o koncept, ktorý spája výkonnostné potreby aerodynamiky a rýchlosti spolu s bezpečnosťou v prípade nehody, vďaka použitiu z vlákien Dyneema. DSM a Nalini pracujú na tomto revolučnom koncepte a posúvajú ho na ďalší krok.

Výsledok úspešnej spolupráce Nalini a tímu DSM 

„Pokračujeme s nadšením popri DSM,“ povedal Claudio Mantovani, majiteľ značky Nalini. „Vďaka našej spolupráci, sme sa v roku 2022 intenzívne zaoberali vývojom a výrobou odevov, ktoré integrujú tkaninu Dyneema s jej dobre známymi vlastnosťami voči pretrhnutiu a ochrane cyklistu v prípade pádu.

V roku 2023 sprístupňujeme tieto produkty aj amatérom. Tento ušľachtilý cieľ nás robí hrdými na túto spoluprácu, rovnako ako za výsledky dosiahnuté ženským tímom v roku 2022. Existuje mnoho tém, ako je inklúzia, bezpečnosť a inovácie, na ktorých v rámci nášho tímu budeme pracovať aj naďalej“.

Orchana Dyneema dostupná pre každého

Nalini Dyneema je dostupná v podobe cyklistického aero dresu a cyklistických nohavíc

V špecifickej oblasti ramien, resp. bočných paneloch nohavíc je použitá Kinetech PROTEKT tkanina, ktorá je vystužená vláknami Dyneema. Dyneema je materiál až 15-krát pevnejší než oceľ, zaisťuje optimálnu bezpečnosť bez kompromisov pri výkone. 

Kinetech PROTEKT je ľahká tkanina, má vysokú odolnosť proti opotrebeniu a roztrhaniu. Ďalšími zaujímavými vlastnosťami sú nízky koeficient trenia, vysoká odolnosť voči UV žiareniu, vysoká chemická odolnosť. Oblečenie sa môže pýšiť svojou ľahkosťou, ktorá umožňuje neobmedzený pohyb. Minimalistický dizajn v neutrálnych farbách korunuje tento nezameniteľný odev.

Kolekciu oblečenia Nalini vrátane dresov a nohavíc s patentovanou technológiou Dyneema kúpite vďaka spoločnosti PRO CYCLING, výhradnému distribútorovi značky Nalini na Slovensko, na www.procycling.sk.

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár