Sponzorom Saganovho tímu bude naďalej Bora

zdroj: twitter.com/BORAGmbH

Nemecký tím Bora – Hansgrohe oznámil, že spoločnosť Bora predĺžila sponzorskú zmluvu. Výrobca kuchynských digestorov bude sponzorovať tento celok do roku 2021. V predvečer Amstel Gold Race sa o tejto udalosti vyjadrila aj najväčšia hviezda tímu, Peter Sagan.

„Je veľmi dobré mať partnera, akým je Bora. Už vieme dosť skoro, že budúcnosť tímu je zabezpečená. To prináša dôveru a istotu celému tímu. Je pozoruhodné, že Ralph Denk (tímový manažér, pozn) vytvoril taký skvelý projekt a taktiež chcem poďakovať Williovi Bruckbauerovi (majiteľ spoločnosti Bora, pozn.) za jeho dôveru v nás. Predĺženie zmluvy je dobrý krok pre šport. Ukazuje, že s cyklistikou sa dá niečo robiť. A na zajtrajšie preteky uvidíme, aké budem mať nohy po Paríž – Roubaix. Máme tu silný tím, takže môžeme byť pokojní.“ vyjadril sa čerstvý víťaz Paríž – Roubaix.

Tímový manažér Ralph Denk povedal, že tento krok zo strany Bora pomôže tímu postupovať k vyšším a lepším cieľom.

„Vďaka tejto dlhodobej istote budeme mať viac času hľadať nové mladé talenty. Taktiež budeme podporovať jazdcov, ktorí vyrástli v našom klube. Napríklad Emanuel Buchmann, Patrick Konrad, Gregor Mühlberger alebo Lukas Pöstlberger. Je na mne a na mojom tíme, aby sme využli priazeň od Willieho Bruckbaure a Bora a viedli celok Bora – hansgrohe k úspešnej budúcnosti. Z môjho pohľadu je to taktiež dobré znamenie pre nemeckú cyklistiku,“ vyjadril sa 44-ročný Nemec.

Majiteľ spoločnosti Bora, Willi Bruckbauer, vyzdvihol víťazstvo Petra Sagana v Roubaix. Potvrdil, že práve tento triumf pomohol pri rozhodovaní o ďalšej spolupráci.

„Možnosti, ktoré ponúka sponzorovanie nám perfektne zapadajú do marketingovej stratégie. Sme si istí, že sme na dobrej spoločnej ceste s Ralphom Denkom a jeho tímom. Zdieľame spoločné názory a máme spoločné ciele,“ povedal majiteľ firmy Bora, ktorú založil v roku 2006.

 

zdroj: cyclingnews

 

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár