Športové tašky, ktoré si radi vezmete do telocvične: 3 najlepšie modely

zdroj: ccc.eu

Viete, aké parametre by mala spĺňať vhodná športová taška? Aktuálny trh so športovými potrebami ponúka veľa možností, preto je, hneď na začiatok, dôležité si určiť konkrétne ukazovatele, ktoré nám pri výbere tej najvhodnejšej tašky pomôžu. V tomto článku si, zároveň, predstavujeme aj tri absolútne najväčšie hity z oblasti športových tašiek, ktoré vás pri výkone akejkoľvek športovej aktivity zaručene nesklamú. Poďme na to!

Vlastnosti ideálnej športovej tašky

Predtým, než prejdeme ku konkrétnym modelom, zamerajme sa na parametre, ktoré by takáto taška mala spĺňať:

  • Dostatočná kapacita
  • Vodeodolnosť
  • Pohodlie pri nosení
  • Kvalita použitých materiálov
  • Vhodná organizácia úložného priestoru

Najlepšie modely športových tašiek, ktoré aktuálny trh ponúka

Stále váhate? Nezúfajte, s výberom vám radi pomôžeme! Tu sú naše tri tipy overené športovými nadšencami:

adidas Defender III

Značku adidas určite nemusíme nikomu špeciálne predstavovať – už dlhé roky vládne svetu športových potrieb a obuvi a inak tomu nie je ani pri športových taškách. adidas Defender III sa stala jednou z najpopulárnejších možností, najmä vďaka svojej priestrannosti, odolnosti a krásnemu dizajnu.

Stretli sme sa však aj s názormi, že taška je na každodenné používanie príliš veľká – teda aj tu platí staré známe “sto ľudí, sto chutí”. Nenechajte sa tým však odradiť, jej väčší objem zabezpečuje, že sa do nej zmestí skutočne všetko, čo pre svoj aktívny deň potrebujete. Môžete to skôr vnímať ako pozitívum – po návšteve fitnescentra sa môžete pokojne zastaviť aj na nákup v obchode bez toho, aby ste potrebovali nákupnú tašku!

Vnútorná časť tašky je veľmi dobre rozčlenená, a vďaka viacerým priehradkám si v nej, bez problémov, môžete usporiadať všetky potrebné náležitosti. Taška má nastaviteľný odnímateľný ramenný popruh a polstrované úchytky, vďaka čomu je prenášanie veľmi komfortné a je vyrobená z odolného polyesterového materiálu.

Poznáte obchod CCC? Na svojej webovej stránke aj v kamenných predajniach ponúka široký sortiment kvalitného tovaru. Mrknite sa na to a možno práve tam nájdete svoju vysnívanú športovú tašku!

Nike Brasilia Duffel Bag

Milovníci minimalistického dizajnu, zbystrite pozornosť! Táto športová taška je pre vás ako stvorená. Vyrába sa vo viacerých veľkostiach a farebných prevedeniach, takže ju ľahko môžete kombinovať so svojim športovým oblečením a vyzerať tak štýlovo a trendy aj počas cesty do fitnescentra. Naviac, je zhotovená z minimálne 65 % recyklovaných polyesterových vlákien. Obsahuje viacero priehradok a jej spodná časť je vodeodolná, takže mokrej podlahy sa obávať nemusíte. Polstrovaný ramenný popruh a dvojitá rukoväť zabezpečuje dostatočný komfort pri nosení.

Under Armour Undeniable Duffle 5.0

Posledná taška, ktorú vám v tomto článku predstavíme, je taška z dielne značky Under Armour, ktorá vyvinula inovatívnu technológiu s názvom UA Storm, ktorá odpudzuje vodu bez toho, aby dochádzalo k obmedzovaniu priedušnosti a táto technológia bola použitá aj pri výrobe športovej tašky Under Armour Undeniable Duffle 4.0. Je teda vyrobená zo skutočne kvalitného vodeodolného materiálu, takže rozliatej vody alebo upršanej cesty do fitnescentra sa skutočne obávať nemusíte.

Ďalším pozitívom je rozčlenenie vnútorných priestorov. Taška obsahuje jednu veľkú a viacero malých priehradok, ktoré sú oddelené zipsami – vďaka dostatočnej veľkosti sa do nej teda ľahko zmestí všetko potrebné. Nový majiteľ sa určite poteší aj priedušnému vrecku, ktoré pomáha udržať topánky či spotené oblečenie oddelené od ostatných vecí.

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár