Svetom cyklistiky otriasla smutná správa

zdroj: twitter.com/kelly_catlin

Svetom cyklistiky otriasla veľmi smuntá správa. Iba 23-ročná trojnásobná majsterka sveta v dráhovej cyklistike údajne spáchala samovraždu. Reč je o Kelly Catlin, ktorú našla jej spolubývajúca vo štvrtok. Táto mladá americká cyklistka vyhrala so svojim tímom troje majstrovstvá sveta v stíhačke a na olympijských hrách v roku 2016 obsadili striebornú pozíciu.

Mladučká nádej podpísala v roku 2017 profesionálny kontrakt s Rally Cycling. Tento rok absolvovala zimný kemp v Oxnarde v Kalifornii, no nezapojila sa do pretekania, kedže sa venovala dráhovej cyklistike a majstrovstvám sveta v Poľsku. Nakoniec sa ich ale nezúčastnila. Kelly Catlin vyrastala v  St.Paul v Minnesote. Strednú školu ukončila v Arden Hills, v roku 2018 úspešne ukončila štúdium na University of Minnesota. Neskôr sa vydala študovať na Stanford v Kalifornii, kde i ukončila podľa predbežných správ svoj krátky, no úspešný život.

Otec Kelly Catlin na túto smutnú udalosť povedal:

„Neprejde ani minúta, aby sme na ňu nemysleli. Mohla mať nádherný život pred sebou.“

Jej brat na svojom facebookovom profile napísal:

„Moja sestra Catlin spáchala včera samovraždu. Je to jediná osoba na svete, ktorá o mne vedela všetko. Bude mi strašne chýbať“

 

Zdroj: cyclingnews.com

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár