TACTIC – kvalitné cyklistické oblečenie už aj na Slovensku a v Česku

Tactic

zdroj: tactic-sport.com

Počuli ste už o značke TACTIC, ktorá sa zameriava na výrobu kvalitného cyklistického oblečenia? Ak nie, čítajte ďalej. V nasledujúcom článku vám priblížime, čím je toto cyklistické oblečenie výnimočné. Zistíte kde sa vyrába a kde si ho môžete kúpiť už aj na Slovensku a v Česku.

TACTIC – kvalitné cyklistické oblečenie

Značka TACTIC sa zameriava na výrobu športového cyklistického oblečenia pre profesionálov i amatérov. Ide o kvalitné oblečenie, ktoré používajú aj profesionálne cyklistické tímy. Všetky produkty oblečenia sú manuálne vyrábané a zároveň aj testované v Španielsku, v oblasti Girona.

Čím sa TACTIC odlišuje od iných značiek cyklistického oblečenia?

Toto cyklistické oblečenie sa od ostatných značiek líši hneď v niekoľkých oblastiach. Každý kus oblečenia je vyrábaný manuálne, pričom dôraz sa kladie na eleganciu a komfort. Značka Tactic je výnimočná svojim systémom SIGMAGRIP, ktorý slúži na lepšie priľnutie oblečenie k telu. Okrem toho používa vložky Elastic Interface© a originálne zipsy YKK.

Tactic
Zdroj: tactic-sport.com

Čo ponúka značka TACTIC?

Spoločnosť TACTIC má vo svojom portfóliu rôzne produkty pre mužov i ženy. Zákazníkom ponúka najmä cyklistické nohavice, cyklistické dresy s krátkym i dlhým rukávom, vesty, bundy či cyklistické čiapky. Jednoducho všetko, čo potrebujete pre pohodlnú jazdu na svojom bicykli. Oblečenie je elegantné, aerodynamické a najmä komfortné.

Prečo sa oblečenie vyrába v Španielsku?

Cyklistické oblečenie sa vyrába v Španielsku, v oblasti Girona v Katalánsku. Táto oblasť je rajom pre profesionálnych cyklistov. Perfektné cesty, dobrá klíma počas celého roka a rôzne profily trate priťahujú desiatky cyklistov, ktorí sa tu pripravujú na sezónu. Profesionálne cyklistické tímy tu častokrát prevádzkujú kempy pre svojich jazdcov.

Značka TACTIC úzko spolupracuje s týmito cyklistami. Zamestnanci sa zúčastňujú na cyklistických tréningoch, aby získali feedback ohľadom oblečenia priamo od jazdcov, ktorí si ho vyskúšali. Môžu tak pracovať i na tých najmenších detailoch a oblečenie neustále zdokonaľovať.

Tactic
Zdroj: tactic-sport.com

Je možné kúpiť na Slovensku?

Cyklistické oblečenie značky Tactic si môžete kúpiť už aj u nás na Slovensku a v Česku. Exkluzívnym dovozcom športového oblečenia je firma GironaProSport. Všetky produkty je možné objednať na ich e-shope  a o pár dní ich máte doma.

Pokiaľ máte kamennú predajňu či internetový e-shop, a máte záujem oblečenie značky TACTIC predávať, kontaktuje GironaProSport.

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár