Team DSM a Nalini v novom partnerstve

zdroj: team-dsm.com

Team DSM a Nalini vďaka strategickému partnerstvu urýchľujú vývoj ochranného profesionálneho športového oblečenia. Viaceré nové výkonnostné materiály a tkaniny vrátane patentovanej ochrannej vrstvy Dyneema® budú postupne integrované do letného, zimného a aero pretekárskeho oblečenia.

Vďaka úzkej spolupráci budú tímy DSM a Nalini v roku 2022 ďalej zintenzívňovať vývoj konceptu vysokovýkonného pretekárskeho oblečenia, ktorý pred rokom iniciovala vedecká skupina Team DSM. Zahŕňajú prácu interných špecialistov na výskum a vývoj, aerodynamiku a textilné technológie. Toto nové strategické partnerstvo urýchľuje progres konceptu pretekárskeho oblečenia, pričom nerobí kompromisy pri vývoji najrýchlejšieho a najvýkonnejšieho pretekárskeho oblečenia pre zimné, letné a aero oblečenie.
Dotout- procycling
Minulý rok tím DSM odstúpil od tradičných komerčných partnerstiev. Toto znamenalo začiatok cesty k vývoju atletického pretekárskeho oblečenia, ktoré by prispelo k najlepším výkonom na bicykli a integrovalo inovácie, ktoré sa predtým zdali nerealizovateľné. Výsledkom je, že tím je schopný produkovať účelové produkty zamerané na výkon, ktoré špecificky spĺňajú a vyhovujú potrebám tých najlepších profesionálnych jazdcov a najnáročnejších okolností, pričom sa zameriavajú nielen na výkon, ale aj bezpečnosť.

V roku 2021 boli predstavené tkaniny tímu vývojárov DSM s patentovanou ochrannou vrstvou Arnitel®, integrovanou v tímovom oblečení do dažďa. Tá umožňuje lepšiu priedušnosť pri pretekaní pri vysokej intenzite. Ďalšou novinkou minulého roka predstavuje Dyneema®, ktorá je pätnásťkrát pevnejšia ako oceľ (pri rovnakom hmotnostnom pomere), zakomponovaná do rôznych pretekárskych šortiek, dresov a dokonca aj do rukávov aero dresov. Toto ochranné vlákno chráni jazdcov v prípade nehody, čím zvyšuje ich výkonnostnú kapacitu v dôsledku vynaloženia menšieho množstva energie na zotavenie rany.


Rok 2022 sa bude niesť v znamení ešte väčších inovácií, ktoré postupne integrujú ochranné materiály pretekárskeho oblečenia tímu DSM, do širokého spektra produktov vďaka modernému MOA Labu od Nalini, ktorý sa stáva novým domovom projektu. Keďže do projektu teraz vstupuje Nalini, značka s rozsiahlym dedičstvom a najvyššími kvalitatívnymi štandardmi, toto partnerstvo prináša ešte väčšie zrýchlenie smerom k zhmotneniu top pretekárskeho oblečenia budúcnosti.

Tento intenzívny vývoj vysokovýkonného pretekárskeho oblečenia s rôznymi integrovanými ochrannými tkaninami je ďalším veľkým krokom k zlepšeniu bezpečnosti a ochrany jazdca. Team DSM, ich titulný partner Royal DSM a Nalini dúfajú, že ich pokračujúce zameranie na ochranné pretekárske oblečenie bude inšpirovať nielen ostatné tímy, ale aj lídrov v odvetví a že ochranné pretekárske oblečenie bude v budúcnosti s predpismi UCI rozšírenejšie a nevyhnutnosťou.

Zdroj: team-dsm.com

Súprava repliky tímového oblečenia DSM bude v budúcnosti dostupná prostredníctvom predajcov Nalini.

O Nalini

História Nalini je spojená so životom a cyklistikou, postavená na vášni zakladajúcich bratov Vincenza a Claudia Mantovaniových. Z ich malej remeselnej dielne, ktorá bola zriadená začiatkom 60-tych rokov, no používajúc najmodernejšie zariadenia doby, sa spoločnosť rýchlo rozvinula a dala meno známej továrni MOA. Tu sa pri výrobe oblečenia do dnes kombinujú najnovšie technológie, pričom si zachovávajú autentický ľudský dotyk a vynikajúci zmysel pre detaily.

S týmto prístupom sa Team DSM skutočne stotožňuje a verí mu. Zariadenia spoločnosti MOA v priebehu desaťročí vyrábali pretekárske oblečenie pre niekoľkých šampiónov a viacero tímov, pričom Nalini je ich vlastná prémiová značka s bezprecedentnou reputáciou najlepšieho pretekárskeho oblečenie. Široký výber profi cyklistického oblečenia a doplnkov Nalini, Vám prináša spoločnosť PRO CYCLING, oficiálny distribútor značky na slovenský a český trh.

Chcete svoj tím obliecť do cyklistických dresov značky Nalini s vlastným dizajnom? Vďaka Nalini máte možnosť dostať logo Vášho tímu alebo spoločnosti na jedno z najlepších a najinovatívnejších cyklistických oblečení na trhu. Viac informácií o PRO CYCLING custom programe.

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár