Vianočná namotávka s omotávkami SUPACAZ

Riadidlá sú jedným z troch kontaktných bodov jazdca s bicyklom. Preto by sme pri tomto dôležitom doplnku mali zvážiť, či nie je čas na jeho výmenu za jeden z najlepších na trhu. A naviac ak má štýl, ako neponúka žiadna iná konkurencia na trhu? Potom nie je o čom. To všetko prinášajú omotávky a doplnky značky SUPACAZ. Spolu s dovozcom značky SUPACAZ na Slovensko, spoločnosťou PRO CYCLING, sme si pre Vás pri príležitosti prichádzajúcich Vianoc pripravili veselú a nevšednú akciu.

História značky SUPACAZ

Vyrastajúc v Kalifornii medzi surfermi, skateboardistami a snowboardistami, sa Anthony Sinyard vždy čudoval, prečo musí byť cyklistické vybavenie také fádne. Nezávislá scéna totiž na konci osemdesiatych rokov v Amerike hýrila farbami. A tak sa Anthony na sklonku svojej kariéry UCI pro jazdca rozhodol, že jeho hľadanie končí a založil si vlastnú značku, ktorá poskytne top kvalitu v kombinácii s dizajnom a farbami plnými života. Nazval ju SUPACAZ. SUPACAZ vďaka svojej prémiovej kvalite a nevšednému štýlu používajú pro tímy a cyklisti ako Peter Sagan, Tony Martin, Alberto Contador, ale aj MTB jazdci ako Jaroslav Kulhavý či Christoph Sauser. Bicykle vybavené doplnkami SUPACAZ sa zúčastnili niekoľkých olympiád, dosiahli viackrát tituly majstrov sveta v cestnej cyklistike, viac než 100 UCI tour víťazstiev , alebo titul na Cape Epic, či svetového pohára XCO.

Vianočná namotávka s omotávkami SUPACAZ

Spolu s PRO CYCLINGom si pre Vás pripravili veselú vianočnú akciu. Za špeciálnu akciovú cenu 19.90,-€ (čo predstavuje polovicu z doporučenej ceny), si môžete pre seba, alebo svojich priateľov cyklistov zaobstarať pod vianočný stromček, alebo len tak pre radosť – profi omotávku SUPACAZ. Háčik je v tom, že pri objednávke za akciovú cenu nebudete vedieť, akú omotávku vlastne dostanete. Kvalita je samozrejme v prípade SUPACAZ bezpochyby TOP, či už ide o model Super Sticky Kush Star Fade, Super Sticky Kush Galaxy, alebo Super Sticky Kush Multicolor. Farbu však dostanete úplne náhodne vybratú. Že si kupujete mačku vo vreci? Čo sa týka dizajnu, tak to určite. Avšak pekne farebnú, originálnu a veselú, ktorú v peletóne nemožno prehliadnuť.

Bonus naviac

Za odvahu máme pre vás vždy niečo naviac. Vo vybraných darčekových baleniach si môžete nájsť zľavový kupón na nákup akejkoľvek ďalšej omotávky značky Supacaz v 50% zľave v e-shope www.procycling.sk. Naviac, ak si Vašu novú veselú omotávku SUPACAZ dáte na svoj bicykel, fotku na Instagrame označíte do 28.2.2021 hashtagom #supacaznamotavka, ste v súťaži o ďalšie skvelé ceny.

Vianočné omotávky objednávajte na adrese:

https://www.procycling.sk/sk/katalog/vianoce-vianocne-prekvapenie/vesela-omotavka-na-bicykel-supacaz-vianocna-namotavka

Doprajte sebe, alebo svojim známym naozaj veselé Vianoce plné farieb, nadhľadu a zábavy. Šťastné, bohaté a veselé vianoce vám prajú Cyklonews.sk a PRO CYCLING.

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár