Výpredaj – letná cyklistická kolekcia Tactic

zdroj: Tactic

Leto sa definitívne končí, avšak letná cyklistická značka Tactic sa s letom lúčiť nemieni. Produktové rady, ktoré v posledných týždňoch rozšírili kolekciu značky Tactic, sú nasledovné: Kolekcia “Made in Girona”, reflexná cyklistická kolekcia “Signature Lights  – Nech ťa vidia v tme”, a kolekcia “Tropical”.

MESTO CYKLISTIKY GIRONA

Cyklistické oblečenie Made in Girona Tactic vytvoril na počesť mesta, v ktorom sa vyrábajú všetky ich odevy. Je to kolekcia, ktorá skúma priestor medzi pohodlím a štýlom bez námahy. Po prvom uvedení dvoch farieb (Khaki a Burgundy)  teraz rozšírili kolekciu o tri nové osviežujúce farby – modrú, sivú a žltú.

Tactic od roku 1998 vyrába oblečenie v cyklistickom centre sveta, v španielskej Girone. Vytvorenie zbierky, ktorá oslavuje tento jedinečný vzťah, bolo logickým krokom. Zamerali sa na tvorbu nadčasových a elegantných kúskov. Farby tejto kolekcie čerpajú inšpiráciu z farebných domov pozdĺž rieky Onyar v centre Girony.

REFLEXNÁ KOLEKCIA SIGNATURE TACTIC

V noci sa mesto mení na raj svetiel. Naše vnímanie sa zmení, emócie sa zintenzívnia a otvorí sa nový svet. Noc vyžaduje, aby ste vynikli, a nové Signature dresy vám to umožnia.

Tactic uviedol na trh tri nové dresy z ich kolekcie Signature. Odrážajúce a kontrastné detaily čerpajú inšpiráciu zo svetiel v meste počas noci. Cyklistický dres orientovaný na výkon je teraz zárukou, že vás uvidia aj v tme a za zlej viditeľnosti.

TROPICAL DIZAJN

Nový dizajn inšpirovaný kvetinovou scenériou tropických lesov. Na tento dres sú ako stvorené dlhé a horúce dni v sedle s osviežujúcim pivom v bare. Jeho osviežujúci dizajn je doplnený elegantnou a jemnou farebnou paletou, takže je rovnako doma ako na cestách, ako aj v bare neskôr.

VÝPREDAJ LETNÁ CYKLISTICKÁ KOLEKCIA TACTIC

GironaProSport vám ponúka zľavu 10 % na všetky cyklodresy s krátkym rukávom značky Tactic. Na uplatnenie zľavy použite kód TACTICKONIECLETA, platný do 24 septembra 2021.

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár