Wout van Aert má nový kontrakt. V Jumbo-Visma do roku 2024

Wout van Aert 5. etapa Tour de France 2020

zdroj: twitter.com/SEGcycling

Wout van Aert (:tjb:) zostáva v Team Jumbo-Visma. Napriek tomu, že prichádzali špekulácie o prestupe do INEOS Grenadiers, všestranný Belgičan bude aj naďalej jazdiť vo svojom stávajúcom tíme.

Súčasný kontrakt mu vyprší na konci roka 2021. Podľa informácií spoľahlivého periodika Gazetta dello Sport dospel víťaz Milano – San Remo k následnému predĺženiu o tri roky.

Už pred pár týždňami potvrdil zástupca najväčšieho sponzora tímu – sieťou supermarketov Jumbo, že oficiálne potvrdenie zmluvy je blízko. „V Belgicku máme veľké plány. Wout van Aert je veľmi dôležitý v budovaní povedomí o značke. Áno, rokujeme s tímom, aby predĺžil jeho kontrakt. Vyjednávania prebiehajú veľmi dobre.

Wout van Aert zažil vlani najlepší rok kariéry. Vyhral Strade Bianche, Miláno – San Remo, dve etapy na Tour de France, kde bol jedným z hlavných pomocníkov Primoža Rogliča. Na majstrovstvách sveta v časovke aj cestných pretekoch bol na druhom mieste. Momentálne vedie celkové poradie Svetového poháru v cyklokrose. Jeho ďalším veľkým cieľom sú Majstrovstvá sveta v cyklokrose, ktoré sa konajú 31. januára.

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár