24 hodinové PRO CYCLING virtuálne preteky potrebujú Vašu podporu

zdroj: procycling.sk

Prídite podporiť PRO CYCLING ambasádora Riša „Richo“ Melega na 24 hodinové viruálne preteky. Príležitosť budete mať ako osobne vďaka trenažérom Wahoo v predajni PRO CYCLING v Bratislave, alebo virtuálne z pohodlia Vášho domova prostredníctvom Zwiftu.

Zúčastnite sa a vyjazdite sa zľavu 10% na akýkoľvek produkt značky Wahoo!

Rišo „Richo“ Meleg je spinning inštruktor, inštruktor Pilatesu a fitness tréner v jedinečnom online štúdiu Rycho Gym  https://www.richogym.com/

V neposlednom rade je aj úspešný dlhoročný ultracyklista. A keďže ultracyklistika je náročná nielen fyzicky, ale aj psychicky, práve vy ho budete môcť aktívne podporiť počas virtuálneho 24 hodinových pretekov, ktoré sme naplánovali na sobotu – 27.11.2021 od 10:00 hod do nedele 28.11.2021 do 10:00 hod.

Richo ocení Vašu podporu ako osobne v predajni PRO CYCLING, tak aj virtuálne na Vašom domácom trenažéri prostredníctvom aplikácie Zwift.

24 hod. Virtual race –  o čo ide?

Richo sa zúčastnil v januári 2021 na virtuálnych majstrovstvách sveta v 24 hodinovke. Tento rok sa rozhodol priblížiť ultracyklistické virtuálne preteky všetkým cyklistom.

A okrem toho, že chce prekonať svoj vlastný rekord 730 km, bude potrebovať práve vašu podporu. Môžete sa k nemu pridať prakticky kedykoľvek. Či už hneď ráno, keď bude čerstvý a plný síl, kedykoľvek počas dňa, alebo kľudne neskoro v noci.

Na ako dlho – to je iba na vás. Každá podpora sa počíta.

Samozrejme ak máte chuť zasúťažiť si, je to na vás. Môžete sami vyskúšať, ako dlho udržíte Richove tempo a ako ďaleko až zájdete.

Ako Richa podporiť fyzicky v predajni PRO CYCLING?

Každý, kto má záujem prísť osobne do predajne PRO CYCLING: https://www.procycling.sk/servis-a-predajna-bicyklov-v-bratislave-petrzalke a zabicyklovať si po boku Richa, môže tak urobiť kedykoľvek počas pretekov. K dispozícii budú dve plne vybavené stanice trenažérov Wahoo aj s príslušenstvom.

Potrebné je iba vytvoriť rezerváciu vopred na Vami preferovaný čas prostredníctvom –  Online rezervácie pod týmto linkom

https://doodle.com/poll/mchhhgas7ndt8qbr?utm_source=poll&utm_medium=link

Vyberte si ľubovoľne dlhý časový úsek, počas ktorého chcete bicyklovať po Richovom boku. AKO MENO ÚČASTNÍKA V REZERVÁCII PROSÍM UVEĎTE VÁŠ EMAIL.

Pokiaľ sa vám vybraný slot nedá zakliknúť, znamená to, že daný časový interval je obsadený. Musíte si preto zvoliť iný čas.

 Tiež nám prosím do rezervácie napíšte, či si prinesiete svoj bicykel, alebo využije náš. Pokiaľ nemáte prístup do aplikácie Zwift, tento samozrejme vieme zabezpečiť.

Odporúčame Vám priniesť vlastné tretry, pedále, uterák a cyklistické, resp. športové oblečenie.

Každý, kto príde podporiť Richa do predajne (a je jedno na aký dlhý čas) môže očakávať:

  • špičkový trenažér Wahoo aj s príslušenstvom
  • pripojiť sa k Richovi cez zapožičané Zwift konto a tým pádom vidieť svojho avatara aj vo virtuálnom prostredí
  • ionťák a drobné občerstvenie pre podporu výkonu
  • možnosť odloženia vecí a osprchovať sa po výkone

Prosím berte na vedomie, že keďže ide o športové podujatie, vstup do predajne bude umožnený len očkovaným osobám, ktoré sa preukážu platným potvrdením o očkovaní, resp. prekonaní covidu.

Ako podporiť Richa virtuálne cez Zwift Companion?

24 hodinovka bude otvorená aj pre „virtuálnych“ záujemcov, ktorí chcú Richa podporiť z domu, resp. svojho Zwift konta.

Ako si vopred zabezpečiť prístup na virtual race cez Zwift Companion?

  • treba požiadať Richa o „priateľstvo“ prostredníctvom aplikácie Zwift Companion. Hľadajte užívateľa: Richard RICHO
  • pre ľahšiu identifikáciu a pozvanie záujemcov si prosím k menu pridajte aj koment „@procycling“ (toto zmeníte v Zwift Companion v nastavení profilu, kliknutím na Vaše meno pripíšete „@procycling“)
  • počas týždna pred eventom Richo potvrdí priateľstvo a pošle pozvánku do udalosti – preteky musia byť kvôli obmedzeniam aplikácie zorganizovaný ako 2×12 hodinovka, pozvaný budete do oboch blokov
  • dupať začíname v sobotu o 10:00 hod, ale pridať sa môžete kedykoľvek počas trvania, teda do nedele 10:00 hod.

Každý účastník eventu, či už sa pripojíte z domu, alebo budete fyzicky prítomný v predajni – získa zľavu 10 % na akýkoľvek produkt značky Wahoo z našej ponuky. Bude mu zaslaný unikátny zľavový kód do e-shopu.

Pridajte sa s nami do virtuáneho pelotónu vďaka PRO CYCLINGu a Wahoo prostredníctvom tejto jedinečnej akcie a prídite podporiť, resp. zmerať si sily s ultracyklistom Rišom Melegom.

Link na udalosť na Fabebooku: https://www.facebook.com/events/929388061300267

Tešíme sa na Vás!

PRO CYCLING

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár