Bianchi prináša v sezóne 2022 dizajny tímu BikeExchange širokej verejnosti

Bianchi.sk

Závodná divízia najstaršieho výrobcu bicykov na svete prešla minulý rok veľkými zmenami, súvisiacimi s expanziou značky Bianchi do Austrálie. Výsledkom bolo zahájenie úspešnej spolupráce s tímom BikeExchange v závodnej sezóne 2021. Tá priniesla napríklad 3. miesto Simona Yatesa v celkovom poradí  na Giro d´Italia.

Začiatok spolupráce s novým tímom bol jedinečný impulz pre vznik nového dizajnu závodných špeciálov, odrážajúc vysoké ambície tímu BikeExchange v kombinácii s dedičstvom značky Bianchi ako takej.

Výsledkom boli na prvý pohľad pútavé a dynamické farebné kombinácie na rámoch Bianchi vo svetových tour. Jedinečný dizajn pro tour tímu BikeExchange zo sezóny 2021, ktorý ste mohli vidieť aj na pretekoch okolo Slovenska, sa v nastávajúcej sezóne 2022 približuje k bežným jazdcom.

Predstavme si spolu jednotlivé dizajny zblízka.

Bianchi Oltre XR4 Disc

Závodný aero špeciál, ktorý má na konte mnoho pódiových umiestnení na svetových tour. Ponúkaný v troch farebných variantách inšpirovaných dizajnom tímu BikeExchange.

 

 

Bianchi Oltre XR4 v novom dizajne je možno zakúpiť aj vo vezrii s klasickými brzdami.

Bianchi Oltre XR3 Disc

Hlavným cieľom pri tvorbe Oltre XR3 bolo ponúknuť výhody Oltre XR4 v dostupnejšej cene pre cyklistov.

Bianchi Aquilla

Časovkársky špeciál, ktorý bol mnohokrát na pódiách svetových tour, prináša jasný rukopis tímu BikeExchange aj do sériovej výroby.

Bianchi Infinito CV

Infinito CV, ktorý disponuje patentovanou technológiou CounterVail tlmiacou vibrácie, je top modelom v triede endurance bicyklov. Facelift pre sezónu 2022 je charakteristický harmonickým dvojfarebným prelivom fabieb príbuzných odtieňov, ktorý podčiarkuje dynamiku a ostré línie karbónového rámu.

Menšie decentné logo Bianchi na spodnej rámovej trubke vyzdvihuje moderný a minimalistický dizajn Infinita CV.

Model z nižšej verzie karbónu Infinito XE zostáva v sezóne 2022 dizajnovo bez zmeny.

Bianchi Impulso Allroad

Populárne prevedenie gravelového bicykla na každý deň Bianchi Impulso Allroad dostalo tak isto nový, minimalizmom inšpirovaný šat.

Všetky gravel bicykle od Bianchi sú obuté do širších plášťov so štýlovými šedými bočnicami.

Bianchi Impulso Pro

Keďže gravel naberá na popularite, rodina bicyklov Bianchi sa rozrastá do sezóny 2022 o ďalší gravel so závodnými ambíciami postavený na karbónovom ráme – Impulso Pro.

Impulso Pro je gravel pre pretekárov milujúcich rýchlosť, bez  ohľadu na povrch, na ktorom jazdia. Viac o modeli Impulso Pro sa dozviete tu: https://www.bianchi.sk/blog/bianchi-impulso-pro-gravel/

Ak sa vám niektorý z uvedených bicyklov zapáčil a radi by ste sa stali jeho hrdým majiteľom, odporúčame vám kontaktovať nás ohľadom predpokladaného dátumu výroby a prípadne spraviť predbežnú rezerváciu pre váš vysnívaný kúsok.

Bicykle v nových dizajnoch a špecifikáciách pre sezónu 2022 objavíte na www.bianchi.sk. Pre viac informácií kontaktujte info@bianchi.sk alebo sledujte Facebook Bianchi Slovensko: https://www.facebook.com/bianchibicykle

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár