Cyklistické dresy a doplnky na mieru s vlastným dizajnom

procycling dotout

zdroj: procycling.sk

Hľadáte cyklistické dresy a doplnky na mieru s vlastným dizajnom? Zhmotnite svoje predstavy prostredníctvom talianskych značiek a posuňte svoj tím o ďalšiu úroveň vyššie. PRO CYCLINGu ponúka možnosť dostať logo Vášho tímu alebo spoločnosti na jedny z najlepších a najinovatívnejších cyklistických oblečení na trhu značiek Dotout a Nalini.

Športový klub, firemný kolektív, predajňa?

PRO CYCLING custom program ocenia športové tímy ako aj amatérske športové skupiny, ktoré sa chcú odlíšiť od ostatných, no na druhej strane sa vzájomne identifikovať. Ide o výborný spôsob reklamy a prezentácie svojej spoločnosti alebo sponzorov. Úderný  spôsob, ako zviditeľniť svoju značku, odprezentovať ju na firemných akciách a dostať ju do povedomia na verejnosti.

Prémiové materiály talianskych značiek s vlastnou identitou

Všetky ponúkané modely z individuálneho programu Vám perfektne padnú. Využívajú moderné materiály. Sú určené špeciálne na cyklistiku a teda vyznačujú sa funkciami a detailami, ktoré požadujete a oceníte, ako:

  • Dýchateľnosť – odvod vlhkosti pre udržiavanie optimálnej teploty počas jazdy
  • Aerodynamika – anatomický strih a ploché švy pre pohodlie a zlepšenie aerodynamiky
  • Pohodlie – silikonové manžety a lemy vďaka ktorým sa oblečenie nevyhŕňa počas jazdy
  • Funkčnosť– vrecká na zadnej strane pre odkladanie nutností

PRO CYCLING v custom programe ponúka oblečenie dvoch prémiových výrobcov Nalini a Dotout, v oboch prípadoch produkované v Európe.

O Nalini:

História Nalini je postavená na vášni k cyklistike zakladajúcich bratov Vincenza a Claudia Mantovaniových. Z ich malej remeselnej dielne, ktorá bola zriadená začiatkom 60-tych rokov, no používajúc najmodernejšie zariadenia doby, sa spoločnosť rýchlo rozvinula a dala meno známej továrni MOA. Tu sa pri výrobe oblečenia do dnes kombinujú najnovšie technológie, pričom si zachovávajú autentický ľudský dotyk a vynikajúci zmysel pre detaily.

Manufaktúry spoločnosti MOA v priebehu desaťročí vyrábali pretekárske oblečenie pre niekoľkých šampiónov a nespočetné množstvo pro tour tímov, pričom Nalini je ich vlastná prémiová značka s bezprecedentnou reputáciou najlepšieho pretekárskeho oblečenie.

V ponuke oblečenia na mieru od Nalini nájdete: letné a zimné dresy a nohavice, bundy, čapice a kompletný doplnkový sortiment ako čapice, rukavice, či návleky v rôznych úrovniach vyhotovenia – od voľnočasových až po proti oblečenie pre profesionálnych cyklistov.

Aktuálnu kolekciu Nalini nájdete tu: https://www.procycling.sk/sk/znacka/nalini

O Dotout:

Dotout je talianska značka pre ľudí, ktorí vedia, ako vyvážiť nároky na prácu a rodinu so svojou športovou vášňou. Máte svoj život, svoju rodinu a svoju každodennú rutinu. Existuje však voľba, ktorú je nutné urobiť: postarať sa o seba, vždy, napriek všetkému. Jednoducho Dotout vám pomáha nájsť samých seba.

Pre čas strávený v sedle. Sú to len dve hodiny – dve hodiny iba pre vás, ktoré sa stanú nezabudnuteľným zážitkom. Názov Dotout stelesňuje túžbu po zmene. Prerušuje váš život tým, že vie, kedy „zastaviť (dot-)“ náš hektický rozvrh a každodennú rutinu, aby ste sa mohli „dostať von (-out)“ a úplne ponoriť do svojej vášne a športu v prírode.

V ponuke oblečenia na mieru od Dotout nájdete krátke dresy a nohavice v dámskom a pánskom prevedení.

Aktuálnu kolekciu Dotout nájdete tu: https://www.procycling.sk/sk/znacka/dotout

Ako postupovať pri objednávke vlastných tímových dresov?

Vašu špecifikáciu pošlite na mail obchod@procycling.sk

  • Minimum pre výrobu 10 kusov jedného druhu oblečenia pre značku Nalini a 15 kusov pre značku Dotout. Minimálna objednávka platí napríklad pre 10 kusov dresov, ktoré môžu byť rôznych veľkostí. Pri minime ale nie je možné kombinovať napr 5 ks dresov + 3 ks búdn + 2 ks viest.
  • Následne zašleme 2D schéme strihu k jednotlivým modelom, na ktorú si môžete navrhnúť grafiku. Podklady musia byť dodané vo farebnom modeli CMYK  a logá vo vektorovom formáte. S grafikou Vám prípadne po dohode vieme pomôcť.
  • Po schválení dizajnu a zaplatení zálohy začne výroba. Doba dodania dresov, prípadne ostatných doplnkov je 8 – 10 týždňov od schválenia.
  • Ceny oblečenia závisia od počtu a vybratého typu, pre ilustráciu cena cyklistického dresu s vlastným dizajnom sa pri minimálnom odbere (10 ks) pohybuje okolo 53,-€ bez DPH za kus, no pri odbere 30 a viac kusov cena klesá na 46,-€ za kus. Pre bližšie info nás neváhajte kontaktovať na obchod@procycling.sk. 

Tešíme sa na Vašu objednávku!

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár