Team Ineos Grenadiers s novým názvom aj dresom

Team Ineos bude od Tour de France držať nové meno – Team Ineos Grenadiers. Ku dňu 29. augusta takisto dôjde k zmene vizuálu tímu. Červené dresy nahradia modré, ktorým bude dominovať červený znak a nadpis Grenadier.

Ropná a chemická spoločnosť Ineos tak chce zviditeľniť svoj automobil Grenadier – terénne vozidlo 4×4. Do predaja sa má dostať na ďalší rok a jeho cena by sa mala pohybovať na hladine 50-tisíc eur.

Nový návrh dresov:

Team Ineos
zdroj: twitter.com/CyclingTodayEn

Ide o ďalšiu zmenu, v máji 2019 sa vymenil majiteľ najúspešnejšieho Grand Tour tímu poslednej dekády. Telekomunikačná spoločnosť Sky nevidela možnosť na ďalšiu pôsobenie v cyklistike. Celok začal sponzorovať Jim Ratcliffe, najbohatší Brit. Paradoxne, tím na Tour 2018 zdobili logá na dresoch bojujúce za čistotu oceánov. Teraz je jeho majiteľom najväčšie petrochemická spoločnosť v Británii.

Za tím jazdí obhajca titulu na Tour de France Egan Bernal (:ins:). Pri svojej obhajobe nebude bojovať len s konkurentmi, ale aj kolegami Geraintom Thomasom (:ins:) a Chrisom Froomom (:ins:), ktorí už Tour vyhrali. Štvornásobný víťaz žltého dresu Froome pred dvoma týždňami ohlásil svoj prestup do tímu Israel Start-Up Nation.

 

Zdroj: teamineos.com

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár