Peter Sagan ukázal nové dresy Bora – hansgrohe pre Tour de France

Tour de France 2020
Bora - hansgrohe Tour de France

zdroj: twitter.com/BORAhansgrohe

Tak ako ja minulý rok, tím Bora – hansgrohe použije na Tour de France špeciálne dresy. Z tmavých farieb sa prešlo na biele pozadie. Zväčšilo sa logo rakúskeho regiónu Ötztal, ktorý tím z Nemecka podporuje. Dresy sú od talianskeho výrobcu Sportful.

Tímový manažér Ralph Denk:

„Som potešený, že záväzok turizmu v Ötztal k nášmu tímu sa už ukazuje. Z hľadiska cestovného ruchu je Tour najväčšia platforma v profesionálnej cyklistike. Dúfam, že naše úspechy a štýl jazdy prinesú divákom po celom svete viac povedomia o krásnom regióne Ötztal. Biele dresy boli minulý rok veľmi úspešné u fanúšikov. Dúfame, že aj tento rok sme priniesli atraktívnu alternatívu k naše čiernej súprave.“

Zostava BORA – hansgrohe na prvú Grand Tour sezóny bola oznámená. Nechýba v nej Peter Sagan, ale ani zranená trojica Emanuel Buchmann, Max Schachmann a Gregor Mühlberger. Títo jazdci utrpeli v posledných týždňoch nepríjemné pády, ale sú schopní sa 29. augusta postaviť na štart v Nice. Vyjadrenia ohľadom zranení nájdete v samostatnom článku.

Zostava BORA – hansgrohe na Tour de France 2020:

zdroj: twitter.com/BORAhansgrohe

Tím si v posledných dňoch prešiel aj nepríjemným falošne pozitívnym nálezom COVID-19. Oscar Gatto pred pretekmi vrátil pozitívny test a tím musel odstúpiť z Bretagne Classic. Ostatní jazdci boli opätovne testovaní negatívne.

Zdroj: bora-hansgrohe.com

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár