Spoločnosť Specialized bude naďalej fundovať Boru

Bora hansgrohe Specialized

zdroj: https://twitter.com/bestbikekit/status/820449220897492992/photo/1

Peter Sagan a spoločnosť Specialized vytvárajú nerozdeliteľné duo už od roku 2015. A táto spolupráca bude pokračovať minimálne do konca roku 2023, keďže tím Total Energies, kam trojnásobný majster svet prestupuje, bude fundovaný práve touto spoločnosťou. Otáznik sa však vznášal nad dohodou medzi americkou značkou a tímom Bora hansgrohe. Tá prišla do Bory v roku 2017 najmä kvôli Petrovi, z čoho vyplýva, že jej záujem o zotrvanie v nemeckej stajni môže byť minimálny. Až nulový. Realita je však iná.

Obrázok
Bicykel Petra Sagana na tohtoročnom Gire https://twitter.com/iamspecialized/status/1398326756898086917/photo/1

Pár rokov nazvyš pre spoločnosť Specialized

Spoločnosť spoza oceánu pred nedávnom potvrdila, že i naďalej jazdci Bory budú jazdiť na jej bicykloch. Konkrétne sa zmluva predĺžila o 1 rok. Avšak, lepšie je na tom tím Deceuninck – Quick Step, ktorý sa na kvalitu značky Specialized môže spoľahnúť najbližších šesť rokov.

Tieto informácie potvrdil aj šéf pretekárskeho oddelenia Specialized Scott Jackson. V stručnosti povedal: „Peter bol integrálnou súčasťou Specialized od roku 2015. Taktiež je nám potešením pokračovať v partnerstve a tešíme sa na ešte väčšmi vzrušujúcejšie roky.“

Dnešný program

2. etapa pretekov Okolo Burgosu.

 

 

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár