Tím Bora-Hansgrohe zastavili policajti len kvôli fotke so Saganom. Aj taký bol deň Petra Sagana pred Tour

zdroj: zdroj: Twitter: @mlloda

Všetci sa už nevieme dočkať na najväčšie preteky sveta. Všetci sa naň poctivo pripravovali, ale ak ste si mysleli, že deň predtým už ich len čaká oddych, tak ste na omyle. V tomto článku vám ukážeme, aký deň zažil Peter Sagan.

Najprv Peter Sagan (BOH) predstavil svoju novú bielu prilbu. Takto bude celkom ľahko rozpoznateľný z helikoptéry pri hektických šprintérskych dojazdoch.

zdroj: Instagram: @borahansgrohe

Neskôr predstavil aj svoj nový stroj od jeho tradičnej značky bicyklov Specialized, ktorý má špeciálny lak, ktorý pri zmene svetla, trošku mení aj farbu. Nechýbajú samozrejme jeho iniciálky a jeho známe: We will see.

zdroj: Facebook: Peloton Magazine

A už sa išlo na ľahký tréning, keď ich v tom zastavil policajt. Všetci boli zaskočení, že čo sa deje. Ale oni len odvetili, že nič, len si chceme spraviť fotku so Saganom.

zdroj: Twitter: @MBurghardt

Tak sa nakoniec aj podarila a pán policajt mohol byť šťastný.

zdroj: Twitter: @MBurghardt

Neskôr popoludní sa v miestnej sále pre novinárov v Bruseli vytvoril obrovský zhluk novinárov a fotografov. A prečo? No kvôli nášmu šampiónovi predsa.

zdroj: ASO, Pauline Ballet

Jazdci Bory tu predstavovali svoje ciele, ktoré budú mať počas troch týždňov a zodpovedali na otázky zvedavých novinárov.

zdroj: Twitter: @petosagan

Večer cyklistov čakal už len oddych, prípadne príprava na zajtrajšiu trasu. Veríme, že sa jazdcom v bielo-tyrkysových dresoch všetko podarí, ale hlavne nech všetci ostanú na svojich bicykloch a pred cieľom neuvidíme žiaden ťažký pád v úzkych uličkách Bruselu.

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár