Tím Intermarché-Wanty-Gobert excelovali spolu s Nalini

Jazdci tímu Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux, ktorí sú už druhý rok na World Tour vedený Jeanom-Françoisom Bourlartom sa spojili s prestížnou značkou cyklistického oblečenia Nalini.

Dizajn dresov pre belgický tím v sezóne 2022 vyrobený spoločnosťou Nalini vzdáva hold šampiónom, ktorí tvoria tím. Dres Alexandra Kristoffa odkazuje na titul majstra Európy získaný v Herningu v roku 2017, rovnako ako dresy krajana Svena Erika Bystrøma, Juhoafričana Louisa Meintjesa, Maďara Barnabása Peáka a Estónca Reina Taaramäeho, bývalých národných šampiónov cestných pretekov.

Úspechy tímu Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux na Giro 2022

GIRO D´ITALIA je za nami. A čo k tomu dodať? Bola to neuveriteľná jazda.

@ Gian Mattia D’Alberto/LaPresse

Mnohí z vás si možno pamätajú minuloročné GIRO, kedy zvíťazil v tretej etape z úniku Taco van der Hoorn, a my sme si tak mohli ako značka odškrtnúť výhru na etape Grand Tour. Nikto z nás taký úspech nečakal, a predsa sa stalo. Tento rok však tím Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux posunul hranice ešte o kus ďalej. Fenomenálne výkony Biniama Girmayeho sa zapísali do cyklistickej histórie ako prvý Afričan čiernej pleti, ktorý vyhral etapu na World Tour podujatí a víťazstvo českého jazdca Jana Hirta v kráľovskej etape vyrazilo dych snáď všetkým.

Nalini preto môže byť právoplatne hrdé na to, že inovatívne a technicky prepracované cyklistické oblečenie mohlo tímu Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux k týmto úspechom pomôcť. Ale nie je to len Biniam a Honza Hirt, ktorí zbierali skvelé výsledky – pozrite sa na ďalšie úspechy tímu na tohtoročnom Gire:

  •     2x etapové víťazstvo
  •     2x jazdci v TOP 10 celkovej klasifikácie (Domenico Pozzovivo, Jan Hirt)
  •     6x pódiové umiestnenie
  •     5x umiestnenie v TOP 5
  •     4. miesto v celkovej klasifikácii tímov

Prémiovú značku profesionálneho a športového cyklistického oblečenia Nalini Vám na slovenský a český trh prináša oficiálny distribútor PRO CYCLING.

Aktuálnu letnú kolekciu ako aj ucelenú ponuku Nalini nájdete pod týmto linkom.

Chcete svoj tím obliecť do profesionálneho dresu Nalini s vlastným dizajnom? Viac info na tomto odkaze.

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár